Dizajn v prostredí chatbota - Červenka, Peter, 1976-
Vysvetlenie pojmu Chatbot - simulácia konverzácie (alebo chat) s používateľom v prirodzenom jazyku prostredníctvom rôznych aplikácií na odosielanie správ, webových stránok, mobilných aplikácií alebo telefónu. Dizajn komunikácie chatbota.