Postoj spotrebiteľov a význam dizajnu produktov šetrných k životnému prostrediu - Garasová, Petra, 1993-
Identifikácia významu dizajnu produktov šetrných k životnému prostrediu a špecifikácia spotrebiteľských segmentov vo vzťahu k dizajnu. Spotrebitelia pri nákupe produktov šetrných k životnému prostrediu dbajú na informácie a zloženie produktu, čo tvorí dôležitý základ pri výbere produktov. Spotrebitelia a dôležitosť zodpovedného prístupu k ochrane životného prostredia.