Packaging Design as Part of Nestlé's Sustainable Strategy - Gondárová, Jana, 1983-
Firma Nestlé a ekologické balenie produktov. Používanie obalov z recyklovaného papiera. Vzdelávacia kampaň na podporu recyklácie. Stratégia Nestlé týkajúca sa udržateľného dizajnu obalov a jej zameranie na tri ciele: ekologické, funkčné a bezpečné balenie produktov.