The Need and Importance of Project Management Education at Universities - Horniaková, Veronika, 1990-
Projektové riadenie je komplexná činnosť, ktorá spája viacero oblastí technických a mäkkých zručností. Vzdelávanie v oblasti projektového manažmentu má pre potreby absolventov dôležité miesto. Z prieskumov, robených v minulom roku a ktorým sa venuje článok, je možné vidieť, čo si trh vyžaduje a ako by mala vyzerať spolupráca s univerzitami.