Innovative Sustainable Food Packaging - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Zabezpečenie bezpečnosti balených potravín. Používanie recyklovaných, biologicky odbúrateľných alebo kompostovateľných obalov. Obaly šetrné k životnému prostrediu a trvalo udržateľné balenie potravín.