Productive Home Office - Szivósová, Mária, 1958-
Článok je venovaný produktívnej domácej práci. Cieľom článku bolo zanalyzovať nástroje pre domácu kanceláriu, kategorizovať vybrané nástroje, popísať ich možnosti a ich využitie podmienené novými okolnosťami v spoločnosti, ktorá bola ovplyvnená pandémiou COVID-19. Práca z kancelárie sa presunula do domácnosti.