Postoje spotrebiteľov k dizajnu a faktory rozhodujúce pri nakupovaní: experiment vo vybraných produktových kategóriách - Knošková, Ľubica, 1965-
Dizajn produktov ako dôležitý marketingový faktor, súčasť firemnej politiky podnikov a zdroj udržateľnej konkurenčnej výhody. Vnímanie dizajnu pri nakupovaní vybraných produktov nízkej, strednej a vysokej technológie. Skúmanie rozdielností vnímania dôležitosti dizajnu v súvislosti s technologickou úrovňou produktu.