Employee Motivation and Job Satisfaction in Family-owned Businesses - Mura, Ladislav, 1979-
Rozdiely v motivačnom zameraní a zdrojoch spokojnosti medzi rodinnými a nerodinnými zamestnancami v rodinných podnikoch. Identifikáciu stanovených rozdielov v meraní pracovnej motivácie v rodinných podnikoch.