Regulatory Governance - Arndt-Bascle, Christiane
Zapojenie zainteresovaných strán. Hodnotenie vplyvu regulácie. Hodnotenie ex post. Nezávislosť hospodárskych regulátorov. Mechanizmy zodpovednosti hospodárskych regulátorov. Posudzovanie výkonnosti regulátorov.