Impact of Environmental Policy on Sustainable Development - Boorová, Brigita, 1979-
Pojem environmentálna politika z hľadiska európskej, štátnej a podnikovej úrovni, trvalo udržateľný rozvoj, udržateľný rast. Vplyv environmentálnej politiky na udržateľný rozvoj, nakoľko je udržateľný rozvoj želanou činnosťou v oblasti ochrany životného prostredia či už sa jedná o medzinárodnú, národnú alebo podnikovú oblasť a tvorí základ prechodu na obehové hospodárstvo. Vízie, stratégie a ciele environmentálnej politiky ako aj spektrum nástrojov environmentálnej politiky, prostredníctvom ktorých ich štát dosahuje.