Tendencies of Sustainable Development in the Conditions of the Slovak Republic - Boorová, Brigita, 1979-
Tendencie udržateľného rozvoja v podmienkach Slovenskej republiky. Základné definície pojmov, ktoré súvisia s problematikou a týkajú sa udržateľného rozvoja. Schéma pre environmentálne manažérstvo a audit (EMAS).