Taxation of Motor Vehicles as a Tool to Promote Sustainable Consuption and Production - Ďurinová, Ivona, 1964-
Porovnanie právnej úpravy zdaňovania motorových vozidiel v Slovenskej republike a v Nemecku a posúdenie využívania dane z motorových vozidiel v SR ako nástroja na podporu udržateľného rozvoja a trend v tejto oblasti.