Slovak Agriculture in the Context of Sustainable Consuption and Production - Tóth, Miroslav, 1961-
Faktory (ukazovatele) trvalo udržateľnej spotreby a výroby v slovenskom poľnohospodárstve. Pojem trvalo udržateľná spotreba a výroba v súlade s definíciou, resp. definíciami Organizácie spojených národov. Z tejto definície vychádzajú aj európska a slovenská legislatíva.