Technologické inovácie v systémoch riadenia ľudí – skutočné a očakávané prejavy digitalizácie - Blštáková, Jana, 1980-
Aplikácia inovácií v systémoch riadenia ľudských zdrojov, ktoré vznikajú z dôvodu digitálnej transformácie podnikov na Slovensku. Pripravenosť podnikov na tieto zmeny cez kompetencie zamestnancov. Kompetencie riadiacich pracovníkov v digitálnej ére.