Tvorivé metódy a techniky využívané v podnikovom manažmente - Boorová, Brigita, 1979-
Tvorivosť a jej súvis s kritickým myslením. Pohľady rôznych autorov na kreatívne myslenie a „Design Thinking“. Prehľad vybraných tvorivých metód a techník, ktoré sa pri procese Design Thinking používajú.