Organizačná agilita podporovaná Industry 4.0 - Čambalíková, Andrea, 1990-
Agilita, agilné inovačné metódy, agilný manažér a agilný podnik. Agilný podnik - podnik, v ktorom sú podniková štruktúra, kanály, procesy, systémy, organizácia a údaje zjednodušené, štandardizované a zosúladené do operačného modelu navrhnutého tak, aby poskytoval stratégiu a efektívne reagoval na zmeny trhu. Výhody a bariéry zavedenia agilného systému práce.