Význam daňových stimulov sociálneho charakteru v zdaňovaní príjmov fyzických osôb - Ďurinová, Ivona, 1964-
Analýza daňových stimulov sociálneho charakteru uplatňovaných v zdaňovaní príjmov fyzických osôb v Slovenskej republike a zhodnotenie pozitívnych efektov a negatívnych dopadov na daňovú zaťaženosť fyzických osôb. Sociálne aspekty zdaňovania príjmov fyzických osôb v Slovenskej republike.