Usage of Ecological Forms of Mobility and Their Instruments and its Impact on Entrepreneurial Environment in Slovakia - Gajdová, Denisa, 1977-
Zelenšie Slovensko - stratégia environmentálnej politiky do roku 2030. Zavádzanie princípov obehového hospodárstva, recyklácia odpadu, ochrana kvality ovzdušia, zelená doprava, ekologické poľnohospodárstvo, zastavenie nezákonnej ťažby dreva, atď. Zdieľané bicykle ako alternatívna forma dopravy na Slovensku.