Innovation of Industrial Clusters in Slovakia Through Development of Regions and SME - Gajdová, Denisa, 1977-
Malé a stredné podniky ako špecifickí poskytovatelia stabilného zamestnania a podporovatelia regionálneho rozvoja. Spolupráca a vytváranie partnerstiev medzi malými a strednými podnikmi s cieľom zvýšiť konkurencieschopnosť na trhu a získať nové príležitosti a možnosti.