Efekt multitaskingu v pracovnom prostredí - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Multitasking a jeho jednotlivé formy. Problematika multitaskingu v pracovnom prostredí. Dopad multitaskingu na výkonnosť a efektivitu práce. Pozitívne alebo negatívne dopady multitaskingu na zamestnancov.