Didactics of Selected Subjects with Integrated Education of Sustainability, Ethics and Integrity - Dubcová, Gabriela, 1968-
Zhodnotenie didaktiky vybraných predmetov s integrovaným vzdelávaním udržateľnosti, etiky a integrity v súčasnej univerzitnej praxi. Odporúčania aplikovateľných krokov na zlepšenie súčasného stavu v tejto oblasti. Základné akreditované informácie o porovnávaných kurzoch.