Ethical Behavior of Companies from the Perspective of Environmental Protection in the SR - Foltínová, Ľubica, 1975-
Ochrana životného prostredia a dobrovoľné nástroje environmentálnej politiky. Základné atribúty súvisiace s ochranou životného prostredia, Ministerstvo životného prostredia a Slovenská agentúra životného prostredia. Environmentálne štatistiky zo Štatistického úradu týkajúce sa hodnotenia makroekonomického a mikroekonomického správania v oblasti životného prostredia. Modelový príklad z praxe - Whirpool Corporation.