Roots of Ethical Conflicts in Education - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Korene budovania morálneho kompasu jednotlivca. Zdroje a príčiny morálnych konfliktov v akademickom prostredí. Posúdenie postavenia etickej výchovy v našom vzdelávacom systéme.