Funding Level of Universities in Slovakia - Pusztiová, Lea, 1994-
Výskum zameraný na výšku investícií do terciárneho vzdelávania SR so zámerom upozorniť na úroveň financovania vysokých škôl na Slovensku. Prehľad základných údajov o minulom, aktuálnom a plánovanom budúcom verejnom financovaní vzdelávania so zameraním na verejné vysoké školy.