Currency Depreciations in Emerging Economies: A Blessing or a Curse for External Debt Management? - Fišera, Boris
Dlhodobý vplyv znehodnotenia domácej meny na zahraničný dlh pre panel 41 rozvíjajúcich sa ekonomík v rokoch 1999-2019.