Social Entrepreneurship Education Providers – Slovak Case - Polonyová, Simona, 1985-
Súčasný stav podnikania na Slovensku v sociálnej oblasti vzdelávania a jeho podpora. Skúsenosti poskytovateľov vzdelávania v oblasti sociálneho podnikania. Odporúčania pre rozvoj ľudských zdrojov v kontexte podpory sociálneho podnikania.