Textual Analysis of Annual Reports - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Výročné správy ako významný zdroj súčasnej a budúcej finančnej výkonnosti firmy. Posúdenie, či by využívanie nefinančných "naratívnych" dát mohlo slúžiť pre zhodnotenie finančnej výkonnosti a pozície podniku.