Electronic Education: Options of Educational Flexibility - Matulčíková, Marta, 1964-
Cieľom príspevku je charakterizovať úlohu e-learningu v obchodnom vzdelávaní na Slovensku. Údaje získané od 180 manažérov a vlastníkov malých podnikov prostredníctvom rozhovorov a dotazníkov sa analyzujú z hľadiska implementácie elektronického vzdelávania pred a po pandémii a aplikácie systémov riadenia vzdelávania v analyzovanej vzorke.