Využitie neštandardných kancelárskych aplikácií v podniku - Zahradník, Peter, 1995-
Microsoft Office už nie je len kombináciou MS Word, MS Excel alebo MS PowerPoint, ale ponúka oveľa viac. Niekoľko neštandardných aplikácií, ktoré sú súčasťou balíku Office 365, a mohli by byť užitočné v podnikaní.