Financial Environment for Selective Excise Taxes - Vavrová, Katarína, 1960-
Trendy vo vývoji selektívnych spotrebných daní. Súčasný stav literatúry v oblasti selektívnych spotrebných daní vzhľadom na súčasný daňový systém Slovenskej republiky. Udalosti vo svetovej ekonomike, ktoré mali vplyv na formovanie daňového systému Slovenskej republiky a legislatívne zmeny v oblasti selektívnych spotrebných daní.