Faktory udržateľnosti rodinných podnikov - Trúchliková, Mária, 1991-
Aspekty a kritériá udržateľnosti rodinných podnikov na základe vypracovania rešerše domácej a zahraničnej literatúry. Sekundárne dáta, stav rodinných podnikov vo vybraných aspektoch na Slovensku a v zahraničí.