Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov - Tóth, Miroslav, 1961-
Ekonomická výkonnosť vzorky slovenských výrobcov čokolády vo vybraných ukazovateľoch. Čokoláda sa na Slovensku vyrába priemyselne ako veľkovýroba. Vyrába sa aj ručná výroba, ktorá poskytuje personalizované produkty. Slovenskí výrobcovia sa tiež správajú zodpovedne z hľadiska fairtrade a ochrany spotrebiteľa, tým podporujú udržateľnú produkciu kakaa a kultúru spotreby kakaa.