Princíp a možnosti pravidelného investovania s cieľom využívania priemerovania nákupných cien - Škriniar, Pavel, 1979-
Najpoužívanejší investičný nástroj na trhu starobného dôchodkového sporenia a jeho dlhodobé výnosy pri pravidelnom investovaní z pohľadu jednotlivých dĺžok investičného horizontu. Pre detailnejšiu analýzu dlhodobých výnosov pravidelného investovania použitý index S&P 500, ako akciový index akceptovaný investorskou verejnosťou ako benchmark pre akciové investície a zároveň ako index s dostatočnej dlhou históriou.