Vplyv pracovnej sily na náklady podnikov kreatívneho priemyslu počas ich životného cyklu - Šagátová, Slavka, 1975-
Trendy v zmenách ceny práce v podmienkach kreatívneho priemyslu. Vplyv zmien v týchto nákladových položkách na celkové náklady.