Komparácia indikátorov kvality života - Rybárová, Daniela, 1967-
Intenzita prepojenia medzi subjektívnymi a objektívnymi ukazovateľmi kvality života identifikovanými v Európskom prieskume kvality života a indexe lepšieho života ako základ pre pokračovanie výskumu porovnávajúceho spotrebu s kvalitou.