Dátovo založené rozhodovanie v priemysle 4.0 - Remeňová, Katarína, 1982-
Dôležitosť potreby dát pri kompetentnom rozhodovaní, kde sa analyzovali odvetvia s najvyššou úrovňou dostupných dát, napríklad zdravotníctvo a poľnohospodárstvo.