Zmeny v riadení pracovnej sily vplyvom modernizácie výrobného procesu - Rakovská, Júlia, 1972-
Aktuálna situácia v oblasti prístupu k ľudom vo výrobe, opis problémov, ktorým musia čeliť manažéri, ako aj zamestnanci. Niektoré skutočnosti, ktoré vplývajú na zmeny v riadení pracovnej sily vo výrobnom procese v dôsledku jeho modernizácie a rozvoja.