Maloobchod v roku 2020 – optimistický pohľad - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Situácia v maloobchode v európskych krajinách v roku 2020. Medziročné porovnanie tržieb v maloobchode v Európe vo vybraných mesiacoch roka 2020. Nové obchodné príležitosti pre maloobchod. Vplyv pandémie COVID-19 na maloobchod.