System of Institutions Responsible for Food Safety in the SR - Bukovová, Sylvia, 1959-
Definovanie potravinovej bezpečnosti. Bezpečnosť potravín v Európskej únii. Systém bezpečnosti potravín v Slovenskej republike. Identifikácia a charakterizácia základných prvkov systému inštitúcií zabezpečujúcich bezpečnosť potravín na Slovensku.