Antagonizmus v iránsko-izraelských vzťahoch - príčiny a súčasný priestor na zmier - Dančo, Ján, 1996-
Definícia základných determinantov, ktoré podmienili vznik sporu medzi týmito krajinami a ktoré neustále tento konflikt udržiavajú. Pokus o objasnenie, či je medzi týmito krajinami v súčasnosti priestor na obnovenie vzájomnej spolupráce.