Basic Attributes of Functioning the Regulatory Office for Network Industries in the Favor of End Consumer Protection - Dubcová, Gabriela, 1968-
Princípy fungovania inštitúcie pri zabezpečení ochrany spotrebiteľa. Objekty procesov kontroly a regulácie - energetika, plynárenstvo, tepelná energetika a vodné hospodárstvo. Základné atribúty fungovania Úrad pre reguláciu sieťových odvetví v prospech ochrany koncového spotrebiteľa. Nositelia procesov kontroly a regulácie.