Príchod Industry 4.0 a pripravenosť slovenskej ekonomiky - Pernický, Jakub, 1998-
Analýza dostupnej literatúry a vyhodnocovanie pozitív a negatív tohto trendu, resp. jeho implikácie na ekonomiku a bežný život. Analýza aktuálnej situácie v Slovenskej republike. Vyhodnotenie štádia, pripravenosti a hrozby nielen v rámci Slovenska, ale aj iných svetových krajín, pri prechode na autonómne výrobné procesy.