Strengthening the Resilience of Consumers for Sustainable Renewal - Hrušovská, Dana, 1964-
Nový koncepčný rámec na meranie spotrebiteľských podmienok. Nový program pre spotrebiteľov - zelená transformácia, digitálna transformácia, účinné presadzovania práv spotrebiteľa, riešenie špecifických potrieb spotrebiteľov a ochrana spotrebiteľa v globálnom kontexte.