Vhled do vývoje vědeckého poznání rodinného podnikání - Petrů, Naděžda
Cieľom príspevku je priblížiť výskumnú problematiku rodinného podnikania prostredníctvom systematického preskúmania literatúry predovšetkým z pohľadu tematických okruhov, vedeckých metód, veľkosti výskumnej vzorky. Vyhodnotenie, ktoré metódy sú vhodné na skúmanie problematiky rodinného podnikania.