Financial Consumer Protection in Slovakia - Kissová, Jana, 1979-
Ochrana a systém ochrany finančného spotrebiteľa v Slovenskej republike. Praktickú aplikácia princípov fungovania ochrany spotrebiteľov prostredníctvom konkrétnych bankových inštitúcií. Kompetencie Národnej banky Slovenska v oblasti ochrany spotrebiteľa.