Developing a System of Indicators for Clustering Financial Cybercrime - Šturc, Boris, 1961-
Navrhnutie systému ukazovateľov na delenie finančnej počítačovej kriminality do skupín. Klasifikácia počítačovej kriminality. Boj proti počítačovej kriminalite. Nové typy kybernetických hrozieb.