Účtovníctvo a dane v kontexte legislatívnych zmien na Slovensku - Meluchová, Jitka, 1965-
Najdôležitejšie legislatívne zmeny, ktoré v roku 2021 prijala vláda SR alebo sú v legislatívnom konaní a budú platiť od roku 2022. Mnohé z týchto legislatívnych zmien sú ovplyvnené pandémiou, niektoré sú odrazom ekonomickej reality na Slovensku a niektoré výsledkom nových trendov elektronizácie a digitalizácie.