Service Recovery Strategies When Shopping Online Sports Nutrition and Supplements During the COVID-19 Crisis - Uitz, Thomas Oliver, 1981-
Spôsoby preskúmania stratégie obnovy služieb študentov nakupujúcich online produkty športovej výživy a doplnky počas krízy COVID-19. Empirická analýza zlyhaní služieb v odvetví online doplnkov a športovej výživy v strednej a východnej Európe. Stratégie obnovy služieb.