Non-performing Loans Forbearance – Impact of COVID-19 Measures (Case of Slovakia) - Stanová, Barbora, 1989-
Nedávne opatrenia zdržania prijaté regulačnými orgánmi v súvislosti s vypuknutím pandémie a odhad potenciálneho vplyvu týchto opatrení na identifikáciu a riešenie úľav pre zlyhané úvery (NPL) na Slovensku. Determinanty korelácie objemu NPL a bankovej krízy a reakcia regulátorov na neočakávaný zásah finančného sektora.