Chudoba pracujúcich na Slovensku - Labudová, Viera, 1958-
Populácia chudobných pracujúcich v Slovenskej republike. Analýza vykonaná za roky 2007 a 2017 a zameraná na identifikáciu faktorov, ktoré ovplyvňujú šance pracujúceho jednotlivca byť ohrozený chudobou. Model logistickej regresie a Chí-kvadrát test nezávislosti. Dosiahnuté výsledky z výberového prierezového komponentu EU SILC poskytnutého Štatistickým úradom SR.